تبلیغات X
سفارش بک لینک
آموزش ارز دیجیتال
ابزار تادیومی
خرید بک لینک قوی
صرافی ارز دیجیتال
خرید تتر
خدمات سئو سایت
چاپ ساک دستی پارچه ای
چاپخانه قزوین
استارتاپ
آموزش خلبانی a>
طراحی سایت در قزوین
چاپ ماهان
هوش مصنوعی فارسی
راه اندازی طلافروشی
کرگیر
کرگیری
کرگیر



ابزار پیشه - ابزار پرچ – معرفی انواع ابزار پرچ دستی،بادی،شارژی و میخ پرچ s

ابزار پیشه - ابزار پرچ – معرفی انواع ابزار پرچ دستی،بادی،شارژی و میخ پرچ

موضوعات
Category

محبوب ترین مطالب
Most visited Postss

ارشیو وبلاک
Archived blog

کدهای اختصاصی
Code

کدهای اختصاصی
Site Statistics

» بازديد امروز : 8475
» بازديد ديروز : 0
» افراد آنلاين : 1
» بازديد ماه : 8474
» بازديد سال : 8474
» بازديد کل : 8474
» اعضا :
» مطالب : 39

ابزار پرچ ، می‌توان گفت یکی از ابزارهایی که وجود آن در مکان‌های صنعتی، نیمه صنعتی، کارگاهی و حتی تعمیراتی ضرورت دارد ابزار پرچ است. این ابزار برای متصل کردن دو قطعه یا ورق فلزی به‌یکدیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد و انواع مختلفی از آن در بازار موجود است که هرکدام کارایی و کاربردهای متفاوتی دارند. دقت داشته باشید که این وسیله باید زمانی استفاده شود که شما تصمیم دارید اتصال بین دو چیز دائمی باشد و نیازی نیست که آن دو قطعه متصل به هم از یکدیگر جدا شوند. البته برای انجام این کار به یکسری میخ مخصوص نیز نیاز دارید که در ادامه با انواع آن‌ ها آشنا خواهیم شد.

انواع پرچ کن

پرچ کن‌‌ها ( ابزار پرچ ) براساس کارایی و ویژگی‌هایی که دارند، در دسته‌های مختلفی قرار می‌گیرند. حال برای اینکه بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید در ادامه به معرفی انواع پرچ کن می‌پردازیم.

·        پرچ کن دستی

معروف‌ترین و پرکاربردترین مدل ابزار پرچ کن ( ابزار پرچ ) ، نوع دستی آن است. در ساخت و تولید این مدل از آلیاژهای مختلفی استفاده می‌شود، اما نکته مثبتی که وجود دارد این است که نوع دستی پرچ کن علی‌رغم ساختار محکمی که دارد، بسیار سبک است و فرد را در زمان حمل‌ونقل با سختی و مشکل مواجه نخواهد کرد. علاوه‌براین موارد، قیمت پرچ کن دستی در مقایسه با دیگر مدل‌ها نیز مناسب است و تمام این موارد باعث شده‌اند که محبوبت این مدل روزبه‌روز بیشتر شود.

بنابراین اگر از دسته افرادی هستید که کارایی زیاد و مداوم ابزار پرچ برای شما اهمیتی ندارد، می‌توانید به‌سراغ مدل دستی این وسیله بروید. مورد دیگری که باید از آن مطلع باشید، این است که پرچ کن‌ های دستی نیز خود به دو دسته مجزا تقسیم می‌شوند که این دو دسته شامل پرچ‌ کن‌های ساده و پرچ کن‌های دو دسته‌ای خواهد بود.

پرچ کن ساده: ابزار پرچ ساده که با نام پرچ کن انبری نیز شناخته می‌شود، دو دسته دارد که به‌یکدیگر متصل شده‌اند و ابزاری شبیه به انبر را تشکیل داده‌اند. از این مدل می‌توان برای مصارف خانگی، نیمه صنعتی و حتی تعمیراتی استفاده کرد. این پرچ کن 4 نازل مختلف در سایزهای بین 2.4 تا 4.8 میلی‌متر دارد و شما باید با توجه به نوع نیاز، جنس قطعه و ضخامتی که دارد بهترین انتخاب را داشته باشید.

پرچ کن دو دسته‌ای: اگر به‌دنبال یک ابزار پرچ دستی هستید که قدرت و کارایی آن بیشتر از نوع قبل باشد، مدل دو دسته‌ای بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. قدرت این دستگاه به‌صورتی است که از آن برای پرچ کردن صفحات فولادی، آلومینیومی، مسی و استیلی استفاده می‌شود. حال شاید برای شما سوال پیش آید که دلیل تفاوت این پرچ کن با نوع ساده آن چیست که در پاسخ باید گفت دسته‌های این مدل نسبت به نوع قبل، طول بیشتری دارند و همین موضوع باعث شده که نیروی بیشتری به سر آن منتقل شود و قدرت کلی وسیله افزایش یابد.

ابزار پرچ دستی

ابزار پرچ دستی فورس

 

·        پرچ کن بادی

از دیگر انواع دستگاه پرچ می‌توان به نوع بادی آن اشاره کرد. این مدل در مقایسه با نوع دستی از سرعت بیشتری برخوردار است و کاربران می‌توانند با صرف انرژی کمتر، میزان کار بیشتری انجام دهند. این دستگاه بیشتر برای کارهای صنعتی و آن دسته از کارها که به استفاده از پرچ کن نیاز دارند استفاده می‌شود. از جمله صنعت‌هایی که از پرچ کن بادی استفاده می‌کنند باید به صنایع کشتیرانی، خودروسازی، هواپیمایی و … اشاره کرد.

این وسیله انرژی موردنیاز خود را از کمپرسور باد تامین می‌کند. همچنین از ابعاد جمع‌وجور و قدرت بالایی برخوردار است و همین موضوع باعث محبوبیت آن شده است. البته لازم است بدانید که این پرچ کن خود نیز به دو دسته مختلف تقسیم می‌شود.

پرچ کن بادی نیمه ‌اتوماتیک: ابزار پرچ بادی در قسمت انتهایی خود یک بخش چرخان دارد که با استفاده از آن می‌توان مندریل را باز و بسته کرد. همچنین این بخش در پرچ کردن میخ‌ها نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. در رابطه با قیمت این محصول باید گفت در کنار کارایی مناسبی که دارد از قیمت خوبی نیز برخوردار است، اما در مقایسه با نوع دیگر یعنی تمام اتوماتیک، به زمان بیشتری برای پرچ کردن نیاز دارد و استهلاک آن نیز به‌دلیل مکانیکی بودن مندریل آن نسبت به تمام اتوماتیک بیشتر خواهد بود.

پرچ کن بادی تمام اتوماتیک: اگر کیفیت اتصالات برای شما اهمیت دارد و به‌دنبال یک دستگاه با سرعت و کارایی بالا هستید، نوع تمام اتوماتیک بادی را به شما پیشنهاد می‌دهیم. این مدل به‌گونه‌ای طراحی شده است که شما با فشار دادن ماشه‌ی روی آن مندریل دستگاه را به حرکت در می‌آورید تا مهره را پرچ کنید. پس از آنکه میخ پرچ شد، خود مندریل به‌صورت اتوماتیک به سمت عقب حرکت می‌کند. مسلما کارایی بالای این دستگاه شرایط را برای شما ساده می‌کند، اما باید این نکته را درنظر داشته باشید که قیمت این نوع پرچ کن بادی در مقایسه با مدل نیمه اتوماتیک بیشتر است.

پرچ کن بادی

دستگاه پرچ بادی سوماک

 

·        پرچ کن برقی یا شارژی

پرچ کن برقی از دیگر انواع این محصول به شمار می‌آید که عملکردی مشابه نوع بادی دارد و تنها تفاوتی که میان آن‌ها وجود دارد، منبع انرژی آن‌ها است. مدل برقی یا شارژی، انرژی موردنیاز خود را از برق و نیروی الکتریکی تامین می‌کند و دیگر برای آن کمپرسور یا شلنگ درنظر نمی‏گیرند. بنابراین اگر تصمیم دارید از این وسیله در مکان‌هایی استفاده کنید که بودن سیم دستگاه باعث محدودیت می‌شود، نوع برقی یا شارژی بهترین انتخاب خواهد بود.

پرچ برقی

پرچ کن شارژی

میخ پرچ و انواع آن

همان‌طورکه گفتیم، میخ پرچ نیز از دیگر تجهیزاتی است که به آن نیاز داریم. میخ‌ها نیز انواع گوناگونی دارند و شما باید متناسب با شرایط و نیاز خود از آن‌ها استفاده کنید.

  1. پرچ دائم یا توپر: این مدل میخ، سر گرد و بدنه‌ی استوانه‌ای شکل فلزی توپر دارد و زمانی از آن استفاده می‌شود که نیاز به استحکام بالا در اتصال است. برای مثال زمان ساخت پل، هواپیما و … از این میخ پرچ استفاده می‌کنند.
  2. پرچ نیمه لوله‌ای: این مدل میخ نیز مشابه مدل قبل سر گرد دارد، اما استوانه‌ی آن در قسمت وسط سوراخ است.
  3. پرچ کور یا توخالی: استفاده از این میخ پرچ سرعت کار شما را افزایش می‌دهد، اما در مقایسه با مدل‌های قبل دربرابر خوردگی چندان مقاوم نیست و نباید از آن انتظار تحمل بالا داشت.
  4. پرچ آلومینیومی: جنس این میخ هم از داخل و هم از خارج آلومینیوم است و همین ویژگی باعث شده که بتوانید از آن در محیط‌های مرطوب استفاده کنید، زیرا خاصیت ضدزنگ دارد.
  5. پرچ افشان: اگر قصد اتصال قطعات نرم مانند فوم را دارید، باید از میخ پرچ افشان استفاده کنید. این میخ فشار را در سطح پخش می‌کند و به‌همین‌دلیل آسیبی به قطعه وارد نخواهد شد.

جمع‌بندی

در این مقاله به معرفی دستگاه پرچ کن، انواع آن و میخ‌های پرچ پرداختیم و ویژگی‌های هریک از آن‌ها را گفتیم. اکنون شما می‌توانید با درنظر گرفتن نوع فعالیت خود، بهترین انتخاب را از بین این موارد داشته باشید. درنظر داشته باشید که انتخاب درست شما باعث می‌شود که اتصالات بین قطعات به بهترین شکل صورت گیرد.

نظرات
نظرات مرتبط با این پست
نام :
ایمیل :
وب سايت :
کد تاييد :        
متن دیدگاه :

تمامی حقوق برای نویسنده محفوظ میباشد